Feb 28 2010

Børnesiden er startet!

Helligåndskirken Frederikshavn

Kære alle børn

Mark og jeg har lavet et link kun til jer i toppen af forsiden “Børnesiden“. Hver gang du ser dette billede, betyder det, at der er noget til jer. Det kan også være, at der er noget fra Ophelia til ministranterne,  fra Anton om DUK eller fra Rajini om koret.

Denne gang er der et krydsord, der har noget med den Jesu fortælling , vi hørte idag. Prøv at se om du kan løse krydsordet. Måske skal du have din mor eller far til at hjælpe dig.

Hvis I tager det med til messen næste søndag ,kan I se ,om I har løst det korrekt.

Held og lykke!

Mark og William

Og til os voksne. Det har været nødvendigt at fjerne linket: MR-Valg 2010 fra forsiden, for at gøre plads til Børnesiden. Men fortvivler ikke! Alt om valget findes nu under linket:Helligåndskirke.

 

Én kommentar

Én kommentar til “Børnesiden er startet!”

  1. Pastor Jude Kulas says:

    Tillykke med den nye børneside. Jeg vil gerne give Jer en stor ros for at inddrage børnene på denne måde. Det vil hjælpe børnene til at blive interesserede i eller udvikle deres tro, samt få større kendskab til Biblen og andet vigtigt, der vil gøre dem mere opmærksomme under messen. Med Jeres hjælp vil de opdage vigtigheden i læsningerne, evangeliet og prædiken. Så mange tak for Jeres store arbejde.
    Venlig hilsen
    p. Jude Kulas

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.