Apr 28 2010

Blomster i kirken?

Helligåndskirken Frederikshavn

Janeen, vor blomsterdame, har fortalt mig, at hun måtte opgive sit job ved at pynte kirken hver søndag, pga. andre opgaver på hjemmefronten. Vi har været meget for Janeens arbejde og takker hende mange gange for sin trofasthed. Det betyder, at vi mangler én eller to til at udføre dette vigtige arbejde. Jeg har sagt det under meddelelserne sidste søndag, men indtil videre, er der ingen, som har meldt sig. Alle blomsterudgifter er dækket af ‘Mariapengene’, så er det blot et spørgsmål om at ofre lidt tid hver uge til dette arbejde. Jeg håber, der er nogen, som vil overtage Janeens job. Du/I må gerne kontakte mig snarest.

William


Our faithful ‘flower lady’ Janeen has had to give up her job because of other commitments. So now we are hoping for one or two volunteers to come forward and take over. The money for the votive candles is amongst other things used for re-embursing the buying of the flowers. Now it’s a case of waiting for a couple of volunteers! The photo was taken from my wife’s garden last year. She tells me it’s a Georgina – and I believe her!


Ingen kommentarer endnu

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.