May 28 2010

Vi bliver én mindre!

Helligåndskirken Frederikshavn

Vores dejlige mor, svigermor, farmor, mormor, oldemor Theresammah Constantine født den 1 juni 1921


 

Er efter et par dage på sygehuset blevet tilkaldt af Gud den 20. maj 2010 i Canada. Hun sov stille ind omringet af omsorg og kærlighed fra sine børn, svigerbørn, børnebørn og oldebørn.


Et varmt og kærligt hjerte er holdt op med at slå.

Elsket og savnet af

Børn, svigerbørn, børnebørn, oldebørn, familie og bekendte.

Begravelsen vil finde sted i Canada, 9400 Lajeunesse, Montreal.


Theresammah Constantine født den 1 juni 1921. Hun kom til Danmark i 1994
og boede sammen med sin søn Bernard. Hun huskes som en meget varm, kærlig
og trofast kvinde med syv børnebørn og fem oldebørn i Frederikshavn.

Jeg tror, alle husker hende bedst som ’bedstemor’. Hun kom til Danmark under Pastor Pers tid, da han var fastboende præst i Frederikshavn. Hun deltog mange gange i Øm valfarten og hjalp Pastor Per til at synge salmer og siger Rosenkransbøn undervejs i bussen. Hun havde sin faste plads i kirken og mødte alle med et smil og ’God morgen’. Hun var et flot eksempel på et troende menneske, til trods for at det var svært for hende at forstå alt i messen, når den fejredes på dansk; det holdt hende ikke væk af denne grund. Vi kommer til at savne hende, men er sikker på at hun nu er i Guds kærlige hænder efter et langt liv her på jorden. Må hun hvile i fred.

William (På vegne af menigheden i Frederikshavn)English:

Our congregation has lost one of its oldest and most faithful members. I believe that everyone best remembers her as ‘Grandma’. She came to Denmark whilst Pastor Per was our priest living in Frederikshavn. She took part many times in the annual pilgrimage to Øm and helped Pastor Per to sing hymns and recite the Rosary during the journey in the bus. She had her usual place in church and greeted everyone with a smile and a cheery ‘Good Morning’. She was a fine example of a believing person in spite of the fact that it was difficult for her to understand the Mass when celebrated in Danish, though this didn’t keep her away from church. We shall come to miss her but we are certain that she is now in God’s loving hands after a long life here on earth. May she rest in peace.

William (on behalf of the congregation in Frederikshavn)

Ingen kommentarer endnu

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.