Dec 26 2011

Pastor Judes Jule prædiken ved midnatsmessen d. 25. december 2011

Helligåndskirken Frederikshavn

Man skulle tro, at Pastor Jude havde spist for meget jule and, når han begynder at snakker om rensdyr Rudolf med den røde tude som indledning til sin jule prædiken. Men som sædvanligt kan han fænge vor opmærksomhed med at starte med det velkendte før han kommer til sagens kerne;  Kristi fødsels betydning for os i dag.

Læs prædikenet under linket: Søndags Prædiken

English text

One would have thought that Father Jude had eaten too much Christmas turkey when he begins to talk about Rudolph the red nosed reindeer as a start to his Christmas sermon. But, as usual, he can capture our attention by starting with something well-known before coming to the essence in the sermon; the birth of Christ and its meaning for us today. Read the sermon under the link: Søndags Prædiken

Ingen kommentarer endnu

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.