Jan 24 2012

Dødsfald

Helligåndskirken Frederikshavn

Det er med stor sorg at Hjemmesiden har fået at vide, at  Michaelraaj er pludselig død. Han var kun 22 år gammel da han døde ganske uventet sidste lørdag. Det der er sket, er noget som alle forældre mest frygter – at der sker noget alvorligt med deres børn. Så godt som vi kan, føler vi for dem i deres store tab og beder for dem og deres familie. Må Thomas Anton hviler i fred.

Anton, fra DUK, har sendt mig de følgende artikler og til trods for at vi ikke forstår tamilsk, har vi på hjemmesiden valgt at sætte dem på forsiden, så alle tamiler kan følge med i denne tragiske begivenhed.

Klik på engelsk version nedenunder for at læse artiklerne.

English Text

Last Saturday Mickaelraaj died quite unexpectedly just 22 years. The  very thing that all parents fear, that  something serious happens to our children has happened and we try, as best as we can, to share in his parents great loss. We pray for his parents and family. May his soul rest in peace.

Anton, from The Young Catholic Association, has sent the Home Page the following articles i Tamil. Although we don’t understand the language we, from the Home Page, have nevertheless, decided to print them in their entirety so that all Tamils can take part in this tragic event.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.