Jan 25 2012

Pastor Judes prædiken i anledning af det vietnamesiske Nytår 2012

Helligåndskirken Frederikshavn

Pastor Jude var også på besøg i Hjørring sidste søndag, hvor han fejrede Nytåret sammen med vietnamesere i ‘Maria, Martyrenes Dronnings kirke’. Kirken har en meget stor og trofast vietnamesisk menighed. Du kan læse hans prædiken under linket: Søndags Prædiken

Vi ønsker alle vore vietnamesiske brødre og søstre et ‘Godt Nytår!’

 

English text

Father Jude was also in Hjørring last Sunday. In the church of ‘Mary, The Queen Of Martyrs’ , which has a very big Vietnamese congregation, he celebrated the Vietnamese New Year with a sermon which can be read under the link:Søndag Prædiken

We wish all our Vietnamese brothers and sister a ‘Happy New Year!’

Ingen kommentarer endnu

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.