Apr 17 2012

Foråret er kommet!

Helligåndskirken Frederikshavn

Foråret er måske den dejligste årstid. Alt i vor have langsomt grønnes efter en lang vinter periode. Udenfor arbejdsværelsets vindue vil birketræerne om ikke så lang tid springe ud – skønt! Vor hjemmeside er også i forårshumør, fordi Thomas har skiftet vinterbilledet ud med nogle skønne grønne korn marker. Om 14 dage skulle de første svaler ankommer til landet, og så er sommeren for alvor på vej.

William

English Text

Spring time is possibly the most lovely time of the year. Everything in our garden is slowly becoming green after a long winter period. Outside the study window the birch trees will soon be in leaf – great! Our Home Page is also in spring humour because Thomas has changed the winter picture to some green corn meadows. In 14 days the first swallows should be arriving in this country and then summer is seriously on its way.

William

Ingen kommentarer endnu

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.