Apr 25 2012

Opdatering

Helligåndskirken Frederikshavn

Under linket: Helligåndskirken har jeg lige opdateret ‘nyttige oplysninger’ vedr. alle de opgaver, poster og ansvarsområder, som de frivillige betjener. Hvis der er oplysninger, som ikke er korrekte, kan du kontakte mig og jeg vil rette på det. På forhånd tak til alle, som bidrager med deres frivillige hjælp. Uden det vil vor kirke have det svært, for ikke at nævne det gode fællesskab det giver; noget vi alle sammen nyder hver søndag.

William

English Text

It’s always a pleasure editing the list of voluntary workers involved in the many tasks in and around the church. A pleasure because there are so many who have chosen to give a little of their time. Without their help the church would have a hard time, without mentioning the fact that the good fellowship it gives is so important a part of our faith.

William

PS: Should you be interested in looking at the list of voluntary workers, look under the link: Helligåndskirke. ( the 2nd. page). It’s in Danish, but will give you an idea of how many are willing to help.

Ingen kommentarer endnu

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.