Apr 29 2012

Påskeæg til ministranterne

Helligåndskirken Frederikshavn

Mens påske  længs er forbi i de fleste danske børnefamilier, og påskeæggene for længst er spist, fejrer vi i den katolske kirke jo stadig påske – ja indtil pinse! Det synlige bevis i kirken er jo den liturgiske farve hvid og at dåbslyset er tændt under alle gudstjenester. Men i dag fik ministranterne sig en lille overraskelse. Som den gode hyrde fra evangeliet tager sig af sine får, tager Pastor Jude sig jo af menigheden, men især af vores vidunderlige ministranter, som uge efter uge stiller op til tjenesten, når mange jævnaldrende ligger i sengen eller ser TV. Som tak for indsatsen fik de overrakt chokoladepåskeæg af Pastor Jude. Også her fra hjemmesiden skal der lyde en stor tak til deres indsats, som altid gør vores gudstjenester ekstra festlig.

Mark

English Text

Although Easter is over for most of the Danish families and all the Easter eggs have been eaten we here in church still celebrate Easter, yes, right up to Whitsun! The visible signs in the church are the liturgical colour for the time (white) and that the Easter candle is lit at every mass. But today the altar servers got a little surprise. As the good shepherd from today’s gospel looks after his sheep FatherJudelooks after his parishioners and especially our excellent, young altar servers who, week after week, are ready to serve whilst many of their friends are still in bed or are watching TV. As a way of saying ‘thank you’ for their faithful service FatherJudegave each and every one of them an Easter egg. We here from the Home Page also say a big ‘thank you’ to them as their presence always makes the mass extra festive.

Mark.

Ingen kommentarer endnu

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.