Jun 16 2012

Kevin fik 12!

Helligåndskirken Frederikshavn

Kevin, som vi alle kender som den altid glæde og smilende unge mand han er, fik sig i fredags en kæmpe overraskelse. Da han skulle ind og trække et prøveoplæg i folkeskolens afgangsprøve i  kristendomskundskab, fik han sig en lille men forhåbentlig positiv chock, da han så mig (Mark) som censor! Vi hilste glad på hinanden, og så skulle Kevin ellers igang med at forberede sig i 40 minutter på emnet: “Fristelse”. Da han kom ind til selve prøven kunne  lærer Lasse og jeg bare fuldstændig slappe af, fordi I kan tro at Kevin “kørte showet”. Han skulle redegøre for Jesu fristelse i ørkenen og nogle relaterende tekst- og billedkilder. Læreren og jeg kunne næsten ikke stoppe ham, da hans tid var forbi. Kevin leverede en toppræstation! Han fandt hver evig eneste pointe som læreren havde lagt op til – og fik sig derfor et velfortjent 12-tal. Jeg var meget inspireret af Kevin og stolt på vores menigheds vegne! Da han forlod prøvelokalet fik jeg øje på skriften på hans trøje: “Upcoming Saint!” God humor – og måske sandt! Kæmpe tillykke til dig!

Mark

English Version

Kevin, someone we all know as the always glad and smiling young man he is, got an enormous shock when he had to draw an exam number for his 9th. grade exam in the subject ‘ Religious Knowledge’ and realized that the censor was me (Mark). We said hello to each other before Kevin started a 40 minutes preparation for the subject he had drawn: ‘Temptation’. When he came in for the the oral exam both his teacher Lasse and I could completely relax because, you can bet, Kevin took over. He had to explain Jesus’ temptation in the desert together with related texts and pictures. Both the examining teacher and I could hardly stop him when his time for the examination was over. Kevin had given a top presentation!  He could defend each and every point that the teacher could put to him and therefore got a well-deserved 12 (A). I was very inspired by Kevin and proud of him on behalf of the congregation. As he left the examination room I caught sight of of the text on his T-shirt: ‘Upcoming Saint!’ A nice touch and, who knows, might even be true. Our best congratulations to you!

Mark

Ingen kommentarer endnu

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.