Jun 21 2012

1. kommunion 2012

Helligåndskirken Frederikshavn

Joys flotte billeder fra 1. kommunionen kan nu ses under linket: Galleri. Selve artiklen fra denne messe kan læses i en tidlige artikel på denne front page. En stor tak til Mark som har været redaktør mens jeg var ferie i sidste uge. Han har sørget for at nyhederne fra vor kirken fortsat kunne læses, og derved ikke bliver til gamle nyheder!

William

English Version

Joy’s fine photos from the 1st. Communion can now be seen under the link: Galleri. The article about this Mass is to be found in an earlier article on the front page. A big thank you to Mark who has been the editor whilst I was on holiday last week. He’s ensured that the news from our church could still be read and therefore didn’t become old news!

William

Ingen kommentarer endnu

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.