Sep 18 2012

Arbejdsdag!

Helligåndskirken Frederikshavn

 

 

Kirken trænger til en kærlig hånd, både indvendigt og udvendigt.. Derfor har Anton sat sig i spidsen for aktion “Arbejdsdag”, som afholdes lørdag den 29.09. kl. 09.30 indtil vi er tilfredse med resultatet. :-) Der bliver arbejdet på forplejning. Husk at medbringe haveredskaber. Tilmelding til Anton: tlf 22 35 49 47.

På forhand tak!

English Version

I don’t know what it’s like in and around your churches but we have to battle with grass, weeds and hedges gone amok all the time. Not the most exciting work but it has to be done. Anton called all to  the fight at the end of the month. It usually gets most of the congregation to come, so we’ll publish some photos of the hopefully fine results.

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.