Sep 24 2012

Pastor Judes prædiken til den 25. alm. søndag i året 2012

Helligåndskirken Frederikshavn

Pastor Judes prædiken fra i går er nu klar under linket: Søndags Prædiken

Jeg modtog en mail fra Janeen, som skriver at hun er ankommet to USA og har været til sin første messe i Iowa City. Som jeg kan forstå på hende,glæder  hun sig til at læse Pastor Judes prædikener – så værs’go’ Janeen!

English Version

Father Jude’s sermon from yesterday is now on the link: Søndags Prædiken.

I received a mail from Janeen who says that she has arrived safely in the States and has been to her first Mass in Iowa City. She says she is looking forward to reading Father Jude’s sermons – so here you are Janeen!

Ingen kommentarer endnu

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.