Aug 08 2010

Besøg fra Aalborg

Helligåndskirken Frederikshavn

Søndag den 08.08. havde vi besøg fra Line Bøgelund Nielsen, som er nyvalgt næstformand i sognets menighedsråd. Ifølge pastor Jude er det rådets ønske at komme rund til alle kirker i sognet for at møde og tale med menighederne. Efter messen havde jeg mulighed for en kort snak med Line. Hun havde jo længe fulgt med i Hellighåndskirkens dagligdag på vores hjemmeside, og glædet sig til besøget. Dagen startede med messe i Aalborg og efter opholdet hos os stod messe i Hjørring på programmet. Line sagde, at messen hos var præget af muligheden for stilhed og fordybelse, hvilket hun godt kunne lide. Line konverterede til den katolske kirke for halvandet år siden, efter hun, som så mange andre unge, ikke havde sat sine ben i en kirke efter konfirmationen. Efter mødet med den katolske kirke traf hun beslutningen om at konvertere. Hun har valgt at sidde i menighedsrådet, da hun er interesseret i, udover selvfølgeligt at hjælpe præsten med sognets ledelse, at møde mange forskellige mennesker og lære deres baggrund at kende. Og det er der jo som bekendt rigelig mulighed for i vores sogn. Vi ønsker hende held og lykke og god god fornøjelse med arbejdet. Det var hyggeligt at møde Line, og vi glæder os til snarlig gensyn.

Mark.

                                                        English Version

Sunday the 8th. August we had a visit from Line Bøgelund Nielsen who is the newly elected deputy chairman for the Parish Council. According to Pastor Jude it is the intention of the council to come around to all 4 churches in the parish to meet and speak with members of the congregations. After mass I had the chance for a quick talk with Line. She has for some time followed the daily happenings of our church of The Holy Spirit on the home page and looked forward to the visit. Her day started with a mass in Aalborg and after a short visit to us Hjørring church was the next stop on the agenda. Line said that the mass at our church was characterized by its silence before mass and the chance for personal meditation; something she likes. Line converted to the Catholic Church one and a half years ago after she , like so many young people, had not set her foot in the church after confirmation. After a meeting with the Catholic Church she made the decision to convert. She has elected to sit in the Parish Council since she is interested in, apart from helping the parish priest in his leadership of the parish, meeting many different people and learning about their backgrunds. And, as is well known, there are more than enough possibilities in our parish! We wish all the best with her work. It was a pleasure in meeting Line and we look forward to a visit again in the near future.

2 kommentarer

2 Kommentarer til “Besøg fra Aalborg”

 1. Line Nielsen says:

  Kære Mark – William og alle I andre

  Nu kan jeg jo passende sige tak for sidst, da jeg atter er hjemvendt til Aalborg efter en dag med 3 messer i det Nordjyske.

  Det var rigtig hyggeligt og fint at se Jeres kirke og se hvordan I fejrer messen. Det var godt at se nogle velkendte ansigter hos Jer, men der var også mange nye, som jeg ikke mener at have set før.

  Det lader til at I har det rigtig hyggeligt i Jeres kirke – og det er jo et godt indtryk at efterlade hos de besøgende.

  Der var slet ikke noget negativt at bemærke, og i givet fald havde jeg heller ikke skrevet det her, for kunne jo forstå på William at den slags kommentarer slettes omgående :-)

  Mon ikke snart vi ses igen – for så MÅ det da lykkes at se William i alba, og lære flere af Jer at kende.

  Med hilsen fra
  Line

 2. Mark says:

  Kære Line

  Du kan bare checke her på siden hvem der har tjenester som lektor eller uddeler :-)

  vi ses!

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.