Feb 18 2013

Pastor Judes prædiken til den 1. søndag i Fastetiden 2013

Helligåndskirken Frederikshavn

Pastor Judes prædiken til den 1. søndag er nu klar under linket: Søndags Prædiken

Da jeg læste Pastor Judes prædiken, tænkte jeg på en lille bog som C. S. Lewis skrev: ‘Breve fra djævelens Blækhus’, tror jeg nok den hedder den på dansk. Det er en beretning om en lærling djævel og hans første forsøg på at friste en ung mand. Jeg læste den for første gang  over 50 år siden,  og jeg synes, den er en af hans bedste bøger og godt egnet til læsning i fastetiden.

William

English Text

Father Jude’s  1st. Lenten sermon is now ready under the link: Søndags Prædiken.

When I read Father Jude’s sermon I couldn’t help thinking about a little book by C. S. Lewis called ‘The Screwtape Letters’. It’s an account of a Devil’s  Apprentice’s first attempt to tempt a young man. I first read it for the first time over 50 years ago and I think it’s one of his best books and well-suited for Lenten reading.

William

Comments Off on Pastor Judes prædiken til den 1. søndag i Fastetiden 2013

Lukket for kommentarer