Aug 25 2013

Pastor Jesus kom på besøg

Helligåndskirken Frederikshavn

Pastor Jesus

Fatimas onkel, pastor Jesus H. Velichore, koncelebrerede med pastor Mikolaj til messen søndag den 25.08. Pastor Jesus har levet og arbejdet i 30 år som præst i Californien, men er nu pensioneret, men virker som præst i St. Annes church i Columbo på Sri Lanka. Jeg fik en meget spændende snak med en meget venlig og interessant mand efter messen. Endnu engang er vores lille kirke et sted hvor mennesker fra hele verden kommer og er velkommen. Mange tak til Pastor Jesus og Pastor Mikolaj. Når man kommer i Helligåndskirken oplever man verdenskirken tæt på!

Mark

English Text

One of our members, Fatima, had her uncle on a visit to our church. Father Jesus H. Velichore concelebrated the Mass yesterday with our Pastor Mikolaj. Father Jesus has lived as a priest in California for more than 30 years but has now retired but works as a priest At St. Anne’s in Columbo, Sri Lanka. After Mass I had a very enjoyable talk with an equally  very friendly and interesting man. Yet again our church has been the place where people from all over the world come and are made welcome. Many thanks to Fathers Jesus and Mikolaj. When you visit The Church of the Holy Spirit you can experience the world-wide Church at close quarters!

Mark.

Comments Off on Pastor Jesus kom på besøg

Lukket for kommentarer