Sep 19 2010

Ministrantlisten er klar!

Helligåndskirken Frederikshavn

Til alle ministranter!

Ophelia har lavet en ministrantliste til jer. Det er meget vigtigt at I læser den, måske sammen med jeres forældre, for at se hvornår I har tjeneste. Husk at  melde fra i god tid , ved enten at ringe til Ophelia eller Joy. Vi glæder os til at se jer foran under de kommende messer. Samtidigt ønsker vi at takke alle de forældre, som bakker op omkring denne vigtige tjeneste. Det er noget at være stolt over, at der er så mange børn, som er villige til at komme hver søndag . Igen mange tak fra os andre!

William

PS!! Jeg glemte at sige, at ministrantlisten også findes under linket ‘DUK’.

Sorry!

 

English Version

We now have an altar server list for all the young people who serve during the mass. It’s always refreshing to see so many youngsters who are willing to come to mass on Sunday. We are in that wonderful situation that we have so many that a rosta has to be made. Thanks to all the parents who back up their children for this important service. 

Ingen kommentarer endnu

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.