Sep 28 2010

Efteråret er over os

Helligåndskirken Frederikshavn

Nu har hjemmesidens forside skiftet fra sommerens varme, og sagt farvel til strandstolen og solhatten og er gået over til efterårets røde brune skov bag kirken. Efteråret er ikke til at tage fejl af, når jeg går udenfor. Det er den specielle stilhed, den stemning, som kun erfares ved denne tid af året. Fuglene er nu stille, svalerne er væk, og de farverige svampe myldrer frem under træerne i haven. Jo, det er efteråret. Ferier, familiebesøg og de lange, varme sommeraftener er snart svage minder, og måske er efteråret den tid til at reflektere over hvordan året er gået indtil nu? Opnåede alt det vi havde planlagte? Fik vi inviterede de venner og bekendte, vi lovede at invitere? Eller besøgte vi dem, vi skulle have besøgt? Nå ja, der er altid næste år – men er der? Jo, efteråret giver tid til eftertanke inden julefrokoster, julegaver, adventsgaver osv. overdøver dem. Så, velkommen efteråret og tillige en særlig tak til vores administrator Thomas, som har lavet den stemningsfulde frise til forsiden.

William

English Version

Our front page has now changed from summer’s warmth, said goodbye to the deck chair and the sun hat and has gone over to autumn’s red brown colours in the wood behind the church. There is no mistaking autumn when I go outside. There is that special stillness, that atmosphere which is only to be experienced at this time of year. The birds are now quiet, the swallows have left and toadstools in their multi-coloured variations push their way up under the trees in the garden. Yes, it’s certainly autumn. Holidays, family visits and the long warm summer evenings are soon vague memories and maybe autumn is the time to reflect about how the year has gone until now. Did we do all the things we planned to do? Did we invite the friends and acquaintances we promised to invite? Or did we visit those we ought to have visited? Indeed autumn gives time for reflection, before Christmas parties, Christmas presents, Advent arrangements etc. begin to deafen these thoughts. So, welcome autumn and at the same time a special thanks to our administrator Thomas who has created the autumnal frieze for the front page.

William

Ingen kommentarer endnu

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.