Jun 09 2018

Og det var varmt!

Helligåndskirken Frederikshavn

Tradition tro blev der afholdt den årlige valfart til Øm i strålende solskinsvejr. Måske for strålende fordi der var ikke så mange deltagere, som det plejer at være. Alligevel gik det hele til alles tilfredshed, til trods for at mange gik hjem med lidt mere farve i ansigtet, end de plejer at gøre. Måske bliver det lidt køligere til næste år.

***************
As per tradition the annual pilgrimage to Øm in brilliant sunshine; maybe too brilliant because there were not so many as usual. Nevertheless everything went according to plan in spite of the fact that many went home again a little redder in their faces than they usually do. Maybe it might be a little cooler next year.

Comments Off on Og det var varmt!

Lukket for kommentarer